kadrovi o nama škola moduli predavači upisi kontakt


O školi poduzetništva i menadžmentaŽelite biti uspješni? Što vas koči? Čega se bojite?

Sve su to pitanja koja smo se i sami zapitali kada smo pokretali ovaj projekt.

Naša vizija je stvoriti snažno, edukativno i afirmativno okruženje, otvorenih vrata prema svima koji zajedno s nama žele graditi korak po korak novu generaciju poduzetnika.

Sve naše pojedinačne kvalitete, uklopile su se savršeno u mozaik koji smo jednostavno nazvali:

Škola poduzetništva i menadžmenta

Uz težak rad i ustrajnost, shvatili smo da je naš cilj dostižan, a smatramo da naša snaga leži u stručnom timu; okupili smo stručnjake iz svih relevantnih područja koja smatramo nužnim za kvalitetan osobni razvoj i uspješnost kompanije, a njihovo se raznoliko iskustvo savršeno uklopilo u našu priču.

S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo članove našeg tima: Petar Lovrić, Srđan Šimac, Gordan Kolak, Jadranka Kosor, Đurđica Mostarčić, Vlatko Jelčić, Tončica Čeljuska, Andrea Gracin, Tomislav Bunjevac, Viktor Gotovac, Mirta Škaljac, Tatjana Radić, Tihana Vranković.

Naši kolegiji unutar dva mjeseca su „vozačka dozvola“ koje će vam trebati u profesionalnoj karijeri: poduzetništvo, organizacija, menadžment, financije, marketing, ljudski resursi, programiranje. Ova škola predstavlja poželjnu opciju, pogotovo za sve one koji žele napredovati u karijeri i svladati nove vještine i trendove, a predavanja se odvijaju poslijepodnevnim terminima koji pogoduju i zaposlenim osobama.

 

Naučimo danas kako upravljati sutra!Kadrovi.d.o.o.OIB: 96722427987

Trgovački sud Zagreb

Temeljni kapital 20.000 kn

uplaćen u cijelosti

IBAN HR212360001102142801

Petar Lovrić direktorZagreb, 2. Vrbik br. 3

info@kadrovi.org

098 229 673