kadrovi o nama škola moduli predavači upisi kontakt


Tončica ČeljuskaTončica Čeljuska je novinarka i urednica na Hrvatskoj televiziji.  Rođena je 1967. u  Splitu gdje je i pohađala gimnaziju.

 Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Hrvatski jezik i književnost .  Studirala je također i  ekonomiju  turizma na Fakultetu u Dubrovniku.

Na HRT u  je zaposlena od 1994, najprije  kao novinarka, zatim kao urednica i/ili voditeljica emisija gospodarstvene redakcije (Po mjeri, Svijet poduzetništva).  Zbog izrazite sklonosti prema ekonomskim i gospodarskim temama uskoro počinje raditi u Gospodarstvenoj Redakciji   gdje vodi i uređuje specijalizirane emisije o ekonomskim i gospodarskim temama poput emisija Poslovni Klub, Fokus i U krupnom planu.

Godine  2005. godine  sudjeluje kao stipendist u  programu  u Organizaciji američke Ambasade  u trajanju od tri tjedna u kojem posjećuje neke od tadašnjih  internetskih  tvrtki  u Polo Altu  poput Yahooa  i sl., a tema programa je E -commerce u  SAD-u.  Program je uključivao posjet  i američkim institucijama u Washingtonu , također i nekoliko  američkih gradova  u kojima su osnivane  internetske tvrtke.  

Od 2007. je   angažirana unutar Informativnog programa kao urednica i voditeljica ključnih  news  formata – središnjega i večernjega Dnevnika te Studija 4. Tijekom svoje karijere intervjuirala je gotovo sve hrvatske političare i gospodarstvenike.  

Velika je pobornica cjeloživotnog učenja i usavršavanja. Završila je jednogodišnji program edukacije za trenera komunikacijskih i prezentacijskih vještina, kao i jednogodišnji stručni studij  Diplomatska akademija pri Ministarstvu Vanjskih i europskih poslova .

Od ožujka 2016.  Do sudenog 2018.   vršiteljica dužnosti glavne urednice programskoga news  kanala HRT4.

Trenutno uređuje i vodi  razgovornu emisiju U SVOM FILMU  u kojoj ugošćuje ugledne  ljude iz područja znanosti, biznisa, sporta , umjetnosti i politike. U  emisiji su gostovali sugovornici  iz Hrvatske  ali i svijeta koji su i u  globalnim razmjerima prepoznati,  poput  prof. dr . Tomislava Mihaljević; CEO Clivelend Clinic,  Ferit Shahenk  CEO DOGUS group, Mate Rimca inovatora i osnivača Rimac automobili, Zlatko Dalić, izbornik  hrvatske nogometne reprezentacije i mnogi drugi drugi.

 Kadrovi.d.o.o.OIB: 96722427987

Trgovački sud Zagreb

Temeljni kapital 20.000 kn

uplaćen u cijelosti

IBAN HR212360001102142801

Petar Lovrić direktorZagreb, 2. Vrbik br. 3

info@kadrovi.org

098 229 673