kadrovi o nama škola moduli predavači upisi kontakt


Gordan KolakGordan Kolak zamjenik je predsjednika uprave Končar – Elektroindustrije d.d., gdje dolazi s mjesta predsjednika uprave tvrtke Dalekovod proizvodnja d.o.o. (proizvodnja čeličnih konstrukcija, ovjesne i spojne opreme).  

Gordan Kolak magistar je tehničkih znanosti, iz znanstvenog polja strojarstva.

Stručnjak je u poslovnom, financijskom i organizacijskom restrukturiranju složenih poslovnih sustava. U Končar dolazi s iznimnim menadžerskim i konzultantskim iskustvima koje potvrđuje kroz uspješno vođenje vlastite konzultantske tvrtke Comitium d.o.o. usmjerene na poslovno savjetovanje u području planiranja, implementacije, nadzora i upravljanja strategijom poslovanja. Svoja profesionalna iskustva razvija i primjenjuje i kao direktor i predsjednik uprava tvrtki DOK-ING (proizvodnja robotiziranih strojeva za posebne namjene), KING ICT (ICT sistem integracija), Megatrend (ICT distribucija) te Megatrend poslovna rješenja (ICT rješenja).

Sudionik je Domovinskog rata te kao pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske, aktivno sudjeluje u razvoju obrambenog sustava Republike Hrvatske.I danas je aktivan u razvoju nacionalnog sigurnosno-obrambenog sustava.

Sudjelovao je u UN mirovnoj misiji u Sierra Leoneu. U zadnje četiri godine djeluje i kao tajnik Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske.

Tijekom svoje profesionalne karijere intenzivno razvija znanja i vještine na području strateškog upravljanja organizacijama, ali i u području nacionalne/domovinske sigurnosti, od sveučilišnog obrazovanja i kasnijeg usavršavanja na prestižnim američkim i europskim, civilnim i vojnim učilištima.

Obnašao je dužnost Predsjednika Hrvatske udruge poslovnih savjetnika te predavača na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. U svojem profesionalnom razvoju i dalje teži razvoju u području korporativnog upravljanja, kao i u području međunarodnih odnosa.

Posjeduje nekoliko istaknutih svjetski priznatih certifikata, kao npr. Certified Management Consultant, EFQM European Excellence Assessor i Balanced Scorecard Collaborative Certificated Professional. Od značajnijih lokalnih certifikata ističe Certifikat iz korporativnog upravljanja za članove nadzornih i upravnih odbora.Kadrovi.d.o.o.OIB: 96722427987

Trgovački sud Zagreb

Temeljni kapital 20.000 kn

uplaćen u cijelosti

IBAN HR212360001102142801

Petar Lovrić direktorZagreb, 2. Vrbik br. 3

info@kadrovi.org

098 229 673