kadrovi o nama škola moduli predavači upisi kontakt


Srđan ŠimacDr. sc. Srđan Šimac je sudac Visokog trgovačkog suda RH, bivši predsjednik tog suda i predsjednik Hrvatske udruge za mirenje.

Iskusan u u pomaganju rješavanja nesuglasica, konflikata i sporova, ranom upravljanju njima, te u vođenju, upravljanju i organizacijskim vještinama. Potječe iz biznis obitelji.

Svrstava se među pionire medijacije i jedan je od vodećih medijatora u domaćim i inozemnim gospodarskim sporovima te sporovima vezanim uz poslovanje trgovačkih društava. Edukator je medijatora, odvjetnika, sudaca, korporativnih pravnika, gospodarstvenika, poduzetnika, menadžera i drugih profesionalaca (u 17 država) uključujući i zaposlenike na radnim mjestima neovisno o njihovoj profesiji.

Međunarodno je priznati medijator u Washingtonu, Londonu, Beču, Rimu, Moskvi i Hong Kongu. Član je više međunarodnih organizacija i međunarodni je ekspert/konzultant (CEDR, EBRD, IDLO). Autor je brojnih stručnih članaka i dobitnik "medijacijskog Oscara" - CEDR Award 2012 winner for ADR and Civil Justice Innovation.

Pomogao je stotinama osoba i tvrtki riješiti njihove konflikte i sporove. Srđan Šimac nije samo medijator, on živi medijaciju.

Nikada ne odustaje od stranaka i njihovog spora i sve sudionike medijacije tretira kao najvažnije osobe na svijetu.Kadrovi.d.o.o.OIB: 96722427987

Trgovački sud Zagreb

Temeljni kapital 20.000 kn

uplaćen u cijelosti

IBAN HR212360001102142801

Petar Lovrić direktorZagreb, 2. Vrbik br. 3

info@kadrovi.org

098 229 673